Hvad kan vi tilbyde din virksomhed? 

Her på siden vil du på sigt finde en liste over de virksomheder, vi samarbejder med og som derfor er en del af JobRask.
Du kan også læse mere om, hvad vi kan tilbyde, hvis din virksomhed vælger at blive en del af JobRask.

I JobRask tilbyder vi at komme ud på jeres virksomhed i et bestemt tidsrum med faste intervaller. Her står en af vores medarbejdere til rådighed både for jer som arbejdsgiver og jeres medarbejdere i forhold til at blive inddraget i de problematikker, som er relevante – og som både kan være af fysisk, psykisk eller social karakter.

Vores medarbejder deltager gerne i møder på jeres virksomhed efter aftale, samt i individuelle samtaler med jeres medarbejder, med henblik på støtte i håndtering af konkrete problemstillinger, så vedkommende kan bevare overskuddet til at varetage sit arbejde.

Derudover har I altid mulighed for at kontakte os efter behov, ligesom jeres medarbejdere kan kontakte os, hvis de har brug for dialog, der ikke finder sted på arbejdspladsen.

I JobRask har vi mulighed for at deltage i rundbordssamtaler på arbejdspladsen, hvor vi støtter op om fastholdelse af en konkret medarbejder og giver vejledning om de handicapkompenserende ordninger, eksempelvis: 

  • §56 aftale
  • Hjælpemidler
  • Personlig assistance
  • Virksomhedsmentor 

I JobRask er vi også opmærksomme på, om der er mulighed for at støtte jeres medarbejder i opkvalificering eller efteruddannelse, hvis de er nedslidte eller i risiko for at blive det.

Alle vores samtaler er frivillige, og hvis det ønskes, udarbejdes der ikke notater til jobcentret. 

Videoguides

Herudover har jobcentret et samarbejde med Institut for Mental Sundhed, som har udarbejdet nedenstående videoer, der giver anbefalinger til, hvordan man bedst kan støtte en medarbejder med konkrete psykiske udfordringer. 

Stress og depression
Autisme
Angst
ADHD
Senest opdateret 29-01-2024
For virksomheder

Kontakt os

Skal din virksomhed med, eller er I nysgerrige på at høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Så kontakt os allerede nu!

99 17 17 00

Mail: virksomhedsservice@thisted.dk