Redskaber til din jobsøgning

Vi har samlet en række værktøjer, videoer og links, der kan hjælpe dig godt i gang eller videre med din jobsøgning

Nyttige links og apps

Jobnet.dk er jobcentrenes hjemmeside, der fungerer som et tilbud til alle jobsøgende. Her finder du værktøjer, der understøtter din jobsøgning og dialogen med jobcentre og a-kasser. 

www.jobnet.dk

Jobindex er Danmarks største jobportal. Her får du den mest komplette oversigt over ledige job i Danmark. Du kan ligeledes finde inspiration til din ansøgning, få gode råd til dit CV og forberedelse til jobsamtalen mm. 

www.jobindex.dk

I Min Kompetencemappe kan du se dine digtale uddannelsesbeviser og samle dine oplysninger om alt det, du har lært i skolen, under uddannelse, på job og din fritid.

www.minkompetencemappe.dk 

JobSpor hjælper dig med at finde et job, der passer til dig. I JobSpor kan du få klarhed over dine ønsker og muligheder. Du bliver hjulpet hele vejen gennem din afklaring og får idéer til job med gode muligheder.

www.jobspor.dk

På KarriereVejviser.dk finder du informationer om, hvad der er værd at vide for at komme godt i gang med dit arbejdsliv. KarriereVejviser.dk er målrettet nyuddannede og studerende.

Du kan blandt andet finde karrieretips, gode råd til jobsøgning og CV, og du kan få indblik i en lang række førende virksomheder. Det inkluderer insiderviden fra virksomhedernes medarbejdere og HR-chefer, så du bliver inspireret til, hvilke virksomheder der passer til dig, og hvordan du kan blive en del af holdet bag.

www.karrierevejviser.dk

SKRIVansøgning giver dig mulighed for at udarbejde din ansøgning og CV på en overskuelig og professionel måde samt få inspiration til at kunne udarbejde en ansøgning målrettet til det job, du vil søge.

www.skrivansoening.dk

WorkWithUs.dk er en jobsøgningsportal, der kun viser jobannoncer i dit lokalområde. Du kan finde dit næste job på WorkWithUs.dk, eller du kan oprette en eller flere jobagenter, der specifikt finder ledige jobs, som matcher din profil.

www.workwithus.dk

 

Du kan bruge arbejdsmarkedsbalancen til at checke, hvor der er gode jobmuligheder. Arbejdsmarkedsbalancen kan give dig et billede af, hvordan jobmulighederne er inden for 1030 forskellige stillinger i alle regioner.

www.arbejdsmarkedsbalancen.dk

Hos CV.dk kan du finde CV-skabeloner og ansøgningsskabeloner, som er vurderet af eksperter og testet gennem flere eksperimenter. Du kan også se eksempler på CV'er og ansøgninger til inspiration. 

www.cv.dk

Med Canvas gratis CV-værktøj kan du nemt og hurtigt søge job. Vælg blandt hundredvis af gratis skabeloner skabt af designere, og tilpas dem med få klik.

www.canva.com/da_dk/skabe/cv/

Senest opdateret 10-06-2024