Her kan du læse om, hvad JobRask kan tilbyde dig som medarbejder

I JobRask tilbyder vi vejledning til dig, der som medarbejder er ramt af udfordringer, uanset om det er af fysisk, psykisk eller social karakter. Vi tilbyder at deltage i samtaler, både telefonisk og fysisk, hvor vi har fokus på de ting, som fylder for dig.

Hvis du har behov for mere hjælp, end vi kan tilbyde via samtalerne, så deltager vi gerne i en rundbordssamtale på din arbejdsplads eller guider dig i forhold til, hvor du kan hente yderligere støtte. Dette kan eksempelvis være via frivillige tilbud eller ved kommunens øvrige forvaltninger.

JobRask har indgået samarbejde med nogle virksomheder i Thisted, hvor vi er fysisk tilstede på arbejdspladsen i bestemte tidsrum, men herudover er du også velkommen til at kontakte os telefonisk.

 Når vi deltager i en rundbordssamtale på din arbejdsplads, har vi fokus på at skabe en fælles forståelse af din situation og på at finde løsninger, som er holdbare for både dig og din arbejdsgiver.

 I JobRask er alle samtaler frivillige, og hvis det ønskes, udarbejdes der ikke notater til jobcentret. 

Videoguides 

Herudover har jobcentret et samarbejde med Institut for Mental Sundhed, som har udarbejdet nedenstående videoer, der giver anbefalinger til, hvordan man bedst kan håndtere konkrete psykiske udfordringer.

Introduktion
Hvad er stress, angst og depression?
Energiforvaltning
Pauser
Søvn
Omstrukturering
Behandling af stress, depression og angst
Åbenhed og tilbage til job
Senest opdateret 29-01-2024